(CA) (ES) (EN) – Diccionari d’enginyeria civil | termcat


Snap1.png

© Autoria: Universitat Politècnica de Catalunya; Enciclopèdia Catalana
© Edició: TERMCAT, Centre de Terminologia, 2017 (edició en paper: Barcelona: Enciclopèdia Catalana: Universitat Politècnica de Catalunya, 2005)

Aquest diccionari aplega 3.743 termes vinculats a l’enginyeria civil, en concret a l’enginyeria de la construcció, del terreny i cartogràfica, hidràulica, sanitària i ambiental, marítima i del transport. En presenta les denominacions i la definició en català, els equivalents en castellà i anglès, i, quan s’ha considerat necessari, notes complementàries. Té la peculiaritat, a més, que conté en algunes entrades força informació enciclopèdica que es pot llegir després de la definició.

Es tracta de la versió en línia del Diccionari d’enginyeria civil, elaborat l’any 2005 per la Universitat Politècnica de Catalunya i Enciclopèdia Catalana amb la revisió del TERMCAT, i amb la col·laboració de nombrosos especialistes de l’àmbit.

Des de la pestanya “Consulta de termes”, es pot accedir a les fitxes terminològiques de tres maneres diferents: mitjançant l’accés a la llista alfabètica de totes les denominacions (per a cada un dels idiomes del diccionari); mitjançant l’accés temàtic en català, o mitjançant cerques simples o avançades (directament al quadre “Text de la consulta”, en qualsevol de les llengües del diccionari).

via TERMCAT.


Shared by:

Advertisements

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.