(SQ) (PDF) – NJË MANUAL UDHËZUES PËR TË KUPTUAR BIBLËN | XHOSH MEKDAUELL


NJË METODË E THJESHTË DHE E PËRMBLEDHUR STUDIMI VETJAK QË MUND TË TË ÇOJË NË NJË NJOHJE MË TË THELLË TË BIBLËS

Shumë të krishterë dëshirojnë një kuptim më të thellë të Biblës, por u mungon një metodë e frytshme studimi. Të tjerë mendojnë se njohja e thellë e Biblës kërko më tepër kohë nga sa kanë në dispozicion. Në këtë libër, folësi, autori dhe apologjisti i njohur ndërkombëtar, Xhon Mekdouell, tregon për metodën e tij për t’u futur në thellësi të Biblës: një metodë që ti mund ta përshtasësh sipas programit tënd. Ai të udhëheq përmes tre hapave të thjeshtë që mund t’i përdorësh në tërë Shkrimin për të nxjerrë kuptimin më të thellë që ke dëshiruar gjithmonë.


PDF file, 154 pages

via: www.om.org

Advertisements

Leave a comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.